当前位置: 网站首页>>招生就业>>就业信息>>正文
霍尼韦尔(中国)高科技有限公司招聘
2017-03-02 16:41

霍尼韦尔(中国)高科技有限公司招聘简章

请同学们先投递简历,根据简历投递情况,再联系单位看情况到我校来面试。

36日 下午 14:00-16:00   宣讲会地址:北洋园校区55号教学楼B114
7日 全天面试,地址于宣讲会时通知

一、公司介绍
霍尼韦尔(Honeywell)是一家《财富》100强之一的多元化、高科技的先进制造企业,在全球,其业务涉及航空产品和服务,楼宇、家庭和工业控制技术,涡轮增压器以及特性材料。霍尼韦尔在华的历史可以追溯到1935年。当时,霍尼韦尔在上海开设了第一个经销机构。目前,霍尼韦尔三大业务集团均已落户中国,旗下所辖的所有业务部门的亚太总部也都已迁至中国,并在中国的20多个城市设有多家分公司和合资企业。霍尼韦尔在中国的员工人数现约12,000名。
欲了解更多信息,请访问
www.honeywell.com.cn

二、简历投递方式
请将简历投递到ying.liu5@honeywell.com
(邮件标题请注明:学校+专业+应聘“全球工程服务中心项目工程师”)

三、招聘与实习职位信息:
全球工程服务中心项目工程师/Project Engineer

Mechanical (机械工程师)

1.Asmember of HTSHoneywell Thermal Solution global support team, mainly work on USA engineered-to-order projectdesign.

2.Underthe instruction of project manager, to performs a variety of design anddrafting tasks utilizing Solid-Edge or Inventor, to design various burnerparts& complete packaged combustion system.

3.Productdata& BOM set-up and maintenance in ERP and PDM system

4.Validate material& components.

招聘条件/Qualifications

1.3D draftingskill, calculation abilities for sizing and pressuring calculations. Be familiarwith piping material, casting& sheet metal material

2.ABachelor's degree majored in mechanical & process is preferred. At aminimum, an Associate's degree in Industrial Design is required with relevantwork experience.

3.Experienceon ERP system is preferred. SAP, JE Edward knowledge is a plus

4.Strongcommunication skills required

5.Knowledgeof combustion is a plus

6.Good oral English

工作地点:
重庆/天津(软件工程师),苏州(机械工程师)

四、温馨提示

您所提交的简历将由专人进行仔细评阅与筛选,我们将与符合条件的应聘者取得联系。面试通知将在各校宣讲会结束后发出,请留意您的 E-mail 及联系电话。更多详细信息,欢迎关注大街网“霍尼韦尔(中国)2016校园招聘”专题网页或关注微信“霍尼韦尔招聘”(公众号:HoneywellCareers)。